您现在的位置:您现在的位置: 一起学 >> 计算机 >> 微软认证 >> 试题库 >> 模拟试题 >> 正文

微软认证模拟试题:IE4.0考题(上)

来源:网友上传  2012-4-25 22:48:54   【一起学:终身教育引导者

1.Additional components added in to IEAK that are custom, must be digitally signed and in What type of format?
    A. (. dat)
    B. (. ico)
    C. (. exe)
    D. (. cab)
    Answer: C, D

2.CAB files are executables that are added into IEAK for custom component install. They should be :
    A. Approved by version
    B. Digitally signed
    C. Approved by IE development team
    D. Compressed for installation
    Answer: B

3.Which of the following would allow your user to access certain files but at the same time avoid her from downloading unsigned controls?
    A. Do not place any URLs in any zone.
    B. Place URLs in question in the Restricted Sites Zone.
    C. Place URLs in question in the Restricted Sites Zone and set Download Unsigned ActiveX Controls to Disable.
    D. Place URLs in question in the Restriced Sites Zone with medium security settings.
    Answer: A

4.When Installing IE 4.0 on a NT 4.0 Workstation, the user must login as which of the following to complete the installation.
    A. Member of Server Operators
    B. Any user
    C. Member of Power Users
    D. Member of Administrators
    Answer: C, D

5.When Installing IE 4.0 on a Windows 95 machine, the user must login as which of the following to complete the installation.
    A. Member of Server Operators
    B. Any user
    C. Member of Power Users
    D. Member of Administrators
    Answer: B

6.Which settings will be imported from Netscape Navigator 3.0 to Internet Explorer 4.0?
    A. cookies, bookmarks, & proxy information
    B. plug- ins and favorites
    C. cookies, plug- ins and proxy settings
    D. favorites, cookies and plug- ins
    Answer: A

7.How many favorites or favorite links can you add during a custom build of IE4.0 through IEAK?
    A. 20
    B. 10
    C. 200
    D. 100
    Answer: C

8.How many download sites can you add to a custom setup of IE4.0 through IEAK?
    A. 20
    B. 10
    C. 200
    D. 100
    Answer: B

9.Suppose the following situation exists: Several developers at your company frequently download ActiveX components from the Internet for beta testing.
    Required Result:
    Prompt the developers before downloading signed ActiveX controls.
    Optional Desired Results:
    1) Enable the developers to download unsigned ActiveX controls.
    2) Enable the developers to run ActiveX scripts.
    Proposed Solution:
    Set up Internet Explorer and accept the default configuration.
    Which results does the proposed solution produce?
    A. The proposed solution produces the required result and both of the optional desired results.
    B. The proposed solution produces the required result and only one of the optional desired results.
    C. The proposed solution produces the required result but neither of the optional desired results.
    D. The proposed solution does not produce the required result.
    Answer: B

10.Where does IE get the information for the AutoComplete fearture?
    A. Favorites folder
    B. Manually Added
    C. Temporary Internet Files folder
    D. History folder
    Answer: D

11.To customize the control panel and my computer of a custom install of IE4.0 which files must be modified?
    A. Mycomp. htm
    B. Mycomp. htt
    C. Controlp. htm
    D. Controlp. htt
    Answer: C

12.For an ISP using IEAK for IE4.0 what are the 2 types of user signups available?
    A. Internet sign- up server
    B. Use sign up wizard in setup
    C. Serverless setup
    D. ISP connection wizard
    Answer: A, C

13.You are an administrator for a global organization. Your users require multiple languages for the Internet Explorer. You currently have 3 different installation options and need them in 3 different languages. How many different times must you reset your system's regional settings in order to make your custom packages.
    A. none
    B. six
    C. three
    D. nine
    Answer: A 

14.The resolution of a fully qualified domain name to an IP address uses what service?
    A. WINS
    B. DNS
    C. PPTP
    D. ARP
    Answer: B

来源:网友上传- 模拟试题

责编:上传用户286782  收藏此页 打印 回到顶部