您现在的位置:您现在的位置: 一起学 >> 计算机 >> 微软认证 >> 试题库 >> 模拟试题 >> 正文

微软认证模拟试题:IE4.0考题(下)

来源:网友上传  2012-4-25 22:48:54   【一起学:终身教育引导者

15.After setting up a dialing parameters, How should you test to see if your configuration is correct?
    A. Do a test install and run setup. exe
    B. Run Setup. ins from command line
    C. Click verify information on dialing parameters screen
    D. Click test sign up page
    Answer: D

16.In which stage of building a custom version of IE4.0 through IEAK ,will you be able to modify the security zone?
    A. Zone 1
    B. Zone 3
    C. Zone 4
    D. Zone 5
    Answer: D

17.You have created two custom components for your custom browser package. One component is a .cab file, the other is an .exe file. Besides the component name, location and GUID, what else is required to install these components?
    A. that a Parameter entry be specified for the .cab component
    B. that a Parameter entry be specified for the .exe component
    C. that a Command entry be specified for the .exe component
    D. that a Command entry be specified for the .cab component
    Answer: D 转贴

18.Which of the following Internet e- mail standards does Outlook Express support?
    A. Post Office Protocol 3 (POP3)
    B. Internet Mail Access Protocol version 4 (IMAP4)
    C. Exchange Mail Porotocol (EMP)
    D. Simple Mail Transfer Protocol (SMTP)
    Answer: A, B, D

19.During which IEAK Wizard stage are download URLs specified?
    A. Stage 1: Gathering Information
    B. Stage 2: Specifying Active Setup Parameters
    C. Stage 3: Customizing Active Setup
    D. Stage 4: Customizing the Browser
    Answer: C

20.What are the individual components of a digital ID?
    A. Public key
    B. Certificate key
    C. Private key
    D. Digital signature
    Answer: A, C, D

21.You have been asked to build a custom package for a group of users, and that custom package must allow those users to share and collaborate on a Microsoft Word document. Which custom component for Internet Explorer must be added to allow for users to collobarte on an Excel Spreadsheet?
    A. NetMeeing
    B. VRLM Viewer
    C. ActiveX Control for Excel
    D. NetShow
    Answer: A

22.A device that acts a security barrier between your Intranet and Internet is a?
    A. Gateway server
    B. Proxy server
    C. PDC
    D. Setup Server
    Answer: B

23.Which of the following custom files must you sign digitally? Choose two.
    A. Setup. exe
    B. IE40cif. Cab
    C. IE40. cif
    D. Desktop. cab
    Answer: B, D

24.What are the reasons you might receive a message regarding a file might not be safe for downloading?
    A. You have not upgraded to Authenticode 2.0.
    B. The software you are downloading is a Java Applet.
    C. The software that you attempted to download has not been marked as safe for scripting.
    D. The publisher's certificate has expired.
    Answer: A, D

25.How should a user, who connects to the Internet just when she is connected to her corporate LAN, configure her options when subscribing to a Web Site?
    A. Manually
    B. Scheduled Weekly
    C. Scheduled Daily
    D. Personal Schedule
    Answer: D

26.In a AT& T Unix system that holds your custom IE4.0 installation files. Which must be capitalized, for IE4.0 setup to work properly? Choose all that apply.
    A. BRANDING. CAB
    B. DESKTOP. CAB
    C. IE40CIF. CAB
    D. IE4SETUP. EXE
    Answer: A, B, C, D

27.Which of the following settings will enable downloads from sites in a Trusted zone?
    A. choosing the Custom security setting for the zone and choosing Enable for File Download
    B. choosing the security setting of Low
    C. choosing the security setting of Medium
    D. choosing the security setting of Custom
    Answer: A, B, C

28.Using a setup server and custom sign- up files that contain information about your ISP service, that contains a link to an HTML page on your server, is called what?
    A. Setup. htm
    B. Signup. htm
    C. Server. htm
    D. Info. htx
    Answer: B

来源:网友上传- 模拟试题

责编:上传用户286783  收藏此页 打印 回到顶部